1.7 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTransport agabaritic pe ruta București - Nădlac II PTF

Transport agabaritic pe ruta București – Nădlac II PTF

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că în perioada 18 – 21 septembrie se va desfășura un transport agabaritic pe ruta București – Nădlac II PTF.

Traseul cu depășiri agabaritice va fi:

  • București – Centura București – Pitești – DN65B – DN65 – Drum Expres Craiova – Pitești – DN65 – Găneasa – DN64 – Ocolire Locală Ionești – DN64 – DN67 – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN7 – Centura Călimănești – DN7 – Boița – A1- Centura Sibiu – A1 – Holdea – DN68A – Margina – A1 – Nădlac II PTF.
    Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 3 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere la numerele de telefon:

  • 021/264.33.33;
  • 021/9360,
  • pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale,
  • pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Citește și: Craiova: Continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS