19 C
Craiova
marți, 3 octombrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateAngajat de la salubritate, accidentat grav de un șofer beat care a fugit

Angajat de la salubritate, accidentat grav de un șofer beat care a fugit

Un angajat de la salubritate a fost accidentat grav de un șofer beat, în Constanța. Acesta a fugit de la locul accidentului. Victima, care avea răni grave, a fost transportată de urgenţă la spital. Poliţiştii au reuşit să dea de urma șoferului după câteva ore.

Un nepalez, de 33 de ani, angajat la o firmă de salubritate din Constanța, a fost lovit în plin, în timpul orelor de serviciu.  

Accidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, în jurul orei trei. Muncitorul tocmai golise mai multe tomberoane cu deşeuri menajere în cupa maşinii de gunoi. Se afla pe treapta laterală a acesteia și trăgea de manetă, conform unui martor.

Într-o fracţiune de secundă a fost izbit în plin de un şofer care circula cu viteză. 

După impact, în loc să oprească, şoferul a călcat mai tare pedala de acceleraţie şi s-a făcut nevăzut.  În urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, a fost identificat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, dar şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Citește și: Băiețel grav bolnav dispărut de acasă, găsit de polițiști într-o pădure

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS