18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMama lui Vlad Pascu, reținută pentru 24 de ore după ce a încercat să șantajeze martorii din dosar

Mama lui Vlad Pascu, reținută pentru 24 de ore după ce a încercat să șantajeze martorii din dosar

Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. Ea este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii Justiției și de faptul că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care este cercetat fiul său.

Miruna Pascu a fost adusă cu mandat la sediul DIICOT şi audiată mai multe ore, fiind acuzată că ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Și tatăl şoferului este cercetat în dosar este cercetat, dar sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La percheziţiile efectuate în locuinţa sa, anchetatorii au descoperit mai multe cartuşe.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat, joi dimineaţă, o vastă operaţiune în Capitală, cu numele de cod „Hidra”, care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri. Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Citește și: Un șofer a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS