11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrima doamnă a SUA a fost testată pozitiv la COVID-19

Prima doamnă a SUA a fost testată pozitiv la COVID-19

Prima doamnă a SUA a fost testată pozitiv la Covid-19, cu doar câteva zile înainte de summit-ul G20, potrivit CNN.

Preşedintele Joe Biden a fost testat negativ pentru acest virus. El urmează să călătorească la un summit al Grupului celor 20 în India, a anunţat luni Casa Albă, citată de Reuters.

Jill Biden, de 72 de ani, ale cărei simptome au fost descrise ca fiind uşoare, a avut ultima dată COVID în luna august a anului trecut. Preşedintele, acum în vârstă de 80 de ani, a fost testat pozitiv ultima dată în iulie 2022. „În această seară, Prima Doamnă a fost testată pozitiv pentru COVID-19”, a declarat directorul ei de comunicare, Elizabeth Alexander.

„Ea va rămâne la casa lor din Rehoboth Beach, Delaware.

„În urma testului pozitiv al Primei Doamne pentru COVID-19, preşedintelui Biden i-a fost administrat un test COVID în această seară”, a precizat Casa Albă.

Joe Biden a ieșit negativ.

Programul oficial al lui Biden pentru săptămâna viitoare a fost publicat la scurt timp după anunţul diagnosticului primei doamne. Acesta va călători joi la New Delhi pentru a participa la summitul G20. Biden este programat să zboare la Hanoi duminică.

Biden candidează pentru realegerea în 2024, într-o campanie în care întrebarea privind vârsta sa a apărut ca o problemă cheie pentru alegători. El este cel mai în vârstă preşedinte care candidează pentru un al doilea mandat. Unii republicani au spus că este prea bătrân pentru a i se acorda încă patru ani la Casa Albă.

Citește și: A mâncat cele mai picante chipsuri și a murit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS