14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO badantă româncă a bătut bătrânii pe care îi asista pentru că i-au reproșat că stă prea mult la telefon

O badantă româncă a bătut bătrânii pe care îi asista pentru că i-au reproșat că stă prea mult la telefon

O badantă româncă este anchetată după ce a bătut un cuplu de bătrâni italieni pentru că i-au reproșat că stă prea mult la telefon, scrie Rotalianul.

Românca de 52 de ani a fost angajată să îngrijească un cuplu de bătrâni din localitatea italiană Sesto Fiorentino din Toscana. Ea a fost denunțată pentru vătămare corporală după ce ar fi bătut persoanele asistate.

Conflictul ar fi izbucnit după ce bătrânii, amândoi cu vârste peste 90 de ani, i-au reproșat îngrijitoarei că petrece prea mult timp la telefon.

Într-un moment de frustrare, bătrâna ar fi smuls telefonul din mâna badantei și l-a aruncat pe fereastră, în grădina casei.

Românca și-ar pierdut controlul și a lovit-o pe femeie. Aceasta a fost găsită cu mai multe vânătăi pe mâini. Badanta l-ar fi bătut apoi și pe soțul bătrânei, care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile și a căzut din cauza loviturilor primite.

Bătrânii au reușit ulterior să-l contacteze pe fiul lor, acesta din urmă sosind imediat la fața locului și alertând poliția.

Anchetatorii susțin că au găsit urme de sânge în camera unde a avut loc agresiunea.

Având în vedere că soții au fost internați în spital, românca riscă să petreacă ani grei la închisoare, precum și să plătească despăgubiri considerabile familiei pentru care lucra.

Citește și: Trei tineri s-au răsturnat cu mașina la Scoarța

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS