4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateFiul manelistului Nicolae Guţă, prins drogat la volan

Fiul manelistului Nicolae Guţă, prins drogat la volan

Nicu Guţă, fiul manelistului Nicolae Guţă, a fost prins drogat la volan, sâmbătă noapte, în Petroşani, potrivit unor surse ale Antena 3 CNN.

Poliţiştii care patrulau sâmbătă noapte pe strada Livezeni din Petroșani, au văzut o maşină care ieşise de pe şosea. Șoferul, de 31 de ani, era agitat și vorbea incoerent, se arată în comunicatul Poliţiei.

Testele făcute au arătat că bărbatul nu consumase alcool, dar a ieşit pozitiv la droguri.

„La data de 2 septembrie 2023, în jurul orei 23.10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni din Petroșani au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, din Petroșani, care era agitat și incoerent în vorbire. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă. I-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope. 

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule.

Citește și: Acțiuni ale polițiștilor pe drumurile din Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS