14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat beat, împușcat după ce a atacat polițiștii cu un cuțit

Bărbat beat, împușcat după ce a atacat polițiștii cu un cuțit

Un bărbat beat a fost împușcat după ce a atacat polițiștii cu un cuțit şi i-a ameninţat cu moartea. Poliţiştii au executat şase focuri în direcţia lui, unul dintre gloanţe lovindu-l în zona femurului piciorului drept.

Poliţia oraşului Târgu Bujor a fost sesizată sâmbătă seară, prin intermediul 112, de către o femeie de 60 de ani, din localitatea Chiraftei, că o vecină are un conflict cu socrul său, care ar ameninţa-o cu un cuţit.

La adresa indicată a ajuns în scurt timp un echipaj din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti – Post Poliţie Fârţăneşti. Persoana reclamată, un bărbat de 78 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a ieşit din locuinţa sa cu un cuţit în mână şi a început să-i ameninţe cu moartea şi pe poliţişti. Bărbatul a fost somat să înceteze acţiunile violente, însă nu s-a conformat.

A atacat un polițist cu cuțitul

Poliţiştii au folosit spray iritant lacrimogen, dar bărbatul nu s-a oprit. El s-a îndreptat cu un cuțit spre poliţiști, ameninţându-i cu acte de violenţă şi cu moartea. Întrucât a încercat să-l lovească cu cuţitul pe unul dintre poliţişti, celălalt poliţist, folosind armamentul din dotare, a executat şase focuri în direcţia agresorului, în zona membrelor inferioare. Omul legii nu a avut timpul necesar pentru somaţie în plan vertical. În urma focurilor de armă, agresorului a suferit o plagă împuşcată în zona femurului piciorului drept, a căzut la pământ, iar poliţiştii l-au deposedat de cuţit şi l-au imobilizat.

Apoi o ambulanță l-a transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ameninţare. De asemenea, pentru vecina bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Citește și: Părinții copiilor care au bătut un alt băiat pe un teren de fotbal au fost amendați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS