15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopil de trei ani, accidentat mortal de o şoferiţă drogată

Copil de trei ani, accidentat mortal de o şoferiţă drogată

Un copil, de trei ani, din Brăila, a murit, sâmbătă seară, după ce a fost accidentat de o şoferiţă drogată, scrie News.ro.

Sâmbătă, în jurul orei 19.50, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 că pe strada Cărămidari din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier.

O femeie, de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriţei către strada Avram Iancu, ar fi surprins şi accidentat un copil, de 3 ani, din Brăila.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD în încercarea de a acorda îngrijiri medicale victimei. Însă copilul a decedat şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Femeia aflată la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În urma testării cu aparatul drugtest s-a stabilit că aceasta consumase o substanţă psihoactivă. Din acest motiv a fost dusă la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologicea.

În cauză a fost întocmit dosar pena. cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Femeia, acre nua fost reţinută încă, este acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Citește și: O femeie care a furat o mașină a polițiștilor din Roma a fost urmărită cu taxiul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS