16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei femei au fost agresate sexual și tâlhărite în aceeași seară, în liftul aceluiași bloc

Trei femei au fost agresate sexual și tâlhărite în aceeași seară, în liftul aceluiași bloc

Trei femei din Sectorul 6 al Capitalei au sesizat vineri seară poliția că au fost agresate sexual de un bărbat în liftul blocului în care locuiau. Agresiunile au avut loc în decurs de nici trei ore. Poliția a reținut un bărbat de 45 de ani, scrie News.ro.

Vineri seară, în jurul orei 20.50, Secția 21 de poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, de 27 de ani, că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual.

În aceeași seară, în jurul orei 21.00, o altă femeie, de 38 de ani, a sesizat, prin apel 112, aceeași unitate de poliție, că în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, în Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi deposedat-o, prin violență, de geanta în care avea un laptop și mai multe bunuri personale.

Polițiștii Secției 21 au demarat de îndată verificările, în vederea stabilirii situației de fapt și a identificării bărbatului bănuit de săvârșirea faptelor.

În jurul orei 23.40, polițiștii au fost sesizați, de către o a treia femeie, de 33 de ani, că, un bărbat ar fi agresat-o sexual, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6, și ar fi deposedat-o, prin violență, de 150 de lei.

Presupusul agresor a fost prins la scurt timp. Bărbatul, de 45 de ani, a fost condus la sediul de poliție, în vederea dispunerii măsurilor legale. Acesta urmează să fie cercetat pentru agresiune sexuală și tâlhărie.

Citește și: O companie aeriană își cântărește pasagerii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS