13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFlăcările au reizbucnit în Grecia. Incendiile violente se apropie de Atena

Flăcările au reizbucnit în Grecia. Incendiile violente se apropie de Atena

Flăcările au reizbucnit în Grecia. Incendiile violente se apropie de Atena. În Grecia, flăcările au ajuns aproape de periferia Atenei. În timp ce un alt incendiu, la granița cu Turcia, pârjolește totul în jur de 4 zile. A făcut deja 20 de victime. În mare parte, este vorba despre imigranți ascunși într-o pădure. 

În Spania, Italia și Portugalia, pompierii luptă, de asemenea, cu incendiile, în condiții de secetă, vânt și temperaturi caniculare.

Incendiile se apropie cu viteză de Atena

Incendiile se apropie cu viteză de Atena. Fumul a acoperit cerul deasupra Parthenonului. O tabără de migranți de la periferia capitalei a fost evacuată. conform digi24.ro.

Pompierii au fost chemați să abordeze 355 de incendii în ultimele cinci zile, a declarat miercuri ministrul grec al protecției civile, Vassilis Kikilias, inclusiv 209 care au început în ultimele 48 de ore. El a spus că au fost cele mai proaste condiții de când Grecia a început să colecteze date meteorologice și să emită o hartă a riscului de incendiu. Zonele mari au fost plasate la nivelul cinci, cel mai mare risc de incendiu, de șapte ori în acest an, dublu față de totalul pentru 2021 și de șapte ori față de 2012.

Citeşte şi: Biden ”nu este surprins” de posibila moarte a liderului grupului Wagner în Rusia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS