15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a murit şi altul a fost resuscitat după ce au rămas blocaţi într-o fosă septică în construcţie

Un bărbat a murit şi altul a fost resuscitat după ce au rămas blocaţi într-o fosă septică în construcţie

Un bărbat a murit şi altul a fost resuscitat după ce au rămas blocaţi într-o fosă septică în construcţie. Incidentul a avut loc miercuri în satul Săticul de Jos din comuna argeşeană Rucăr.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de intervenţie la incendii, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, un echipaj al SAJ cu o ambulanţă şi un elicopter SMURD. De asemenea, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

„Din primele informaţii, persoanele sunt în stare de inconştienţă. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Rucăr pentru extragerea acestora, iar SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Victimele au fost găsite inconştiente. Paramedicii au efectuat manevrele de resuscitare.

Unul dintre bărbaţi a murit, iar al doilea a fost resuscitat.

„În urma eforturilor echipajelor medicale, pentru unul dintre bărbaţi s-a reuşit restabilirea activităţii cardiace şi este transportat la spital de către elicopterul SMURD. Pentru celălalt bărbat, din păcate, s-a declarat decesul”, a transmis ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, la prima evaluare, victimele nu prezentau leziuni vizibile. Fosa, cu o adâncime de trei metri, era goală, fiind în construcţie şi nu avea elemente prăbuşite.

Citeşte şi: Managerul interimar al SJU Botoşani, eliberat din funcţie după moartea unei gravide

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS