25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiul lui Sever Mureșan, dat în urmărire pentru a fi dus la puşcărie

Fiul lui Sever Mureșan, dat în urmărire pentru a fi dus la puşcărie

Adrien Stephane Mureșan, fiul omului de afaceri clujean Sever Mureșan, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. El a fost dat în urmărire de către autoritățile române pentru că a dispărut de la domiciliu, conform StirileProTV.

Unul dintre fiii milionarului Sever Mureșan, Adrien Stephane Mureșan, lovea cu mașina, în urmă cu doi ani, Acesta se afla sub influența drogurilor.

Adrien Stephane Muresan, în vârstă de 33 de ani, ar trebui să ajungă după gratii pentru o faptă petrecută în urmă cu doi ani, pe când se afla la iubita lui, în Brașov. A fost o ceartă între cei doi, iar bărbatul a urcat la volan, deși era beat și avea permisul suspendat.

A distrus 12 mașini parcate în cartierul Noua din Brașov. Apoi a refuzat să dea polițiștilor probe de sânge. A urmat o internare la spitalul de psihiatrie și trei luni de arest preventiv. Tânărul și-a motivat gestul prin faptul că a vrut să se sinucidă.

Pentru aceste fapte, Curtea de Apel Brașov l-a condamnat la un an și 10 luni de închisoare. Pedeapsa a fost contopită cu alta – de 1 an si 8 luni – pronunțată la Ploiești, tot pentru conducere fară permis.

A rezultat o pedeapsă finală de trei ani de închisoare cu executare. Condamnatul a dispărut între timp de la domiciliul lui din București, iar polițiștii l-au dat în urmărire națională.

Adrien Stephan Mureșan este fiul unui cunoscut om de afaceri din Cluj,Sever Mureșan, anchetat în anii ’90 pentru falimentul băncii Dacia Felix.

Citeşte şi: Doi tineri au murit carbonizaţi într-un accident

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS