21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat beat şi-a violat o consăteancă

Un bărbat beat şi-a violat o consăteancă

Un bărbat, de 69 de ani, băut fiind, a intrat peste o consăteancă în casă și a violat-o. Femeia s-a împotrivit şi a reuşit, în cele din urmă, să îl alunge. Incidentul a avut loc în localitatea argeşeană Poienarii de Muscel, scrie News.ro.

Incidentele au avut loc în noaptea de 15 spre 16 august, în comuna Poienarii de Muscel. 

”Din primele cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 august, pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ar fi pătruns în locuinţa femeii şi ar fi încercat să întreţină cu aceasta un act sexual, prin constrângere, săvârşind acte de natură sexuală. Femeia s-a împotrivit şi a reuşit să îl îndepărteze. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.

Sătenii spun că bărbatul, care era căsătorit, plecase de acasă şi locuia prin pădurea din apropierea comunei, el având probleme din cauza consumului de alcool. De altfel, poliţiştii s-au mobilizat şi au scotocit zona din jurul localităţii pentru a-l găsi pe suspect.

Iniţial, el a fost reţinut. Joi a fost prezentat de procurori la Judecătoria Câmpulung, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: O adolescentă de 16 ani s-a aruncat de pe un pod în apele râului Someş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS