17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmul care i-a pus la punct pe scandalagii din Costinești, luptător în Legiunea Străină

Jandarmul care i-a pus la punct pe scandalagii din Costinești, luptător în Legiunea Străină

-

Jandarmul care i-a imobilizat pe bătăuşii din Costineşti a fost luptător în Legiunea Străină și consideră că doar și-a făcut treaba. Imaginile în care apare punându-i la punct pe scandalagii au devenit virale.

Jandarmul a fost lăudat de numeroase persoane în mediul online după ce mai multe imagini au apărut pe internet cu forțele de ordine care au intervenit în scandalul din Costinești au fost atacate la rândul lor de către mai mulți bărbați.

Bărbatul face parte din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. Acesta activează la un club de rugby, iar în trecut a luptat în Legiunea Străină, potrivit publicației locale Focus Press.

Jandarmul nu dorește să apară public. A declarat că el doar și-a făcut meseria și nu consideră că trebuie să fie în centrul atenției publice.

Patru dintre cei şase bătăuşi au fost plasaţi sub control judiciar

Patru dintre cei şase bătăuşi au fost plasaţi sub control judiciar, după ce un judecător din Mangalia a decis că aceştia nu reprezintă un pericol social şi nu este nevoie să fie arestaţi preventiv, , potrivit Replica Online.

Bărbații sunt cercetați în două dosare: unul pentru loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea liniștii publice, iar al doilea pentru ultraj.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore. La ieșirea din arestul poliției au fost deranjați că sunt filmați. Au început să vorbească urât și să facă semne obscene.

Potrivit Focus Press, cei patru se numesc Raul Nicușor Grigoraș, Liviu Sebastian Grigoraș, Andrei Fichiduță și Mihai Cătălin Ujică. Toți sunt din Brașov.

Doi dintre bătăuși, cunoscuți cu antecedente penale

Presa locală relatează că unii din bărbați sunt cunoscuți cu antecedente penale, inclusiv în Germania. Potrivit Euronews, doi dintre ei ar fi fost condamnați sau cercetați în trecut pentru fapte violente.

Rudele bărbaților au declarat presei că bărbații au fost luați la bătaie din senin de către forțele de ordine.

Camerele de supraveghere au surprins momentul dinaintea încăierării cu jandarmii și polițiștii. Bătăușii s-au luat inițial de o persoană fără adăpost, apoi de un tânăr care i-a sărit în apărare.

Persoanele care erau în apropiere au solicitat sprijinul poliției sunând la 112.

De asemenea, după încăierarea care s-a lăsat cu încătuășări pe plaja din Costinești a fost deschisă o anchetă privind intervenţia jandarmilor.

„Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție”, a precizat instituția într-un comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Oare mai poate Simona? Românca s-a retras de la...

O oră și 27 de minute a rezistat Simona...

ȘTIRI GdS