15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateResturi umane, găsite în râul Mureş

Resturi umane, găsite în râul Mureş

Părţi dintr-un cadavru uman în stare avansată de putrefacţie au fost găsite miercuri seară, 16 august, în râul Mureş, în judeţul Arad. Cadavrul ar putea fi al fetiţei de 7 ani, care pe 30 aprilie s-a înecat împreună cu alţi doi adulţi şi doi copii.

”La data de 16 august a.c., în jurul orei 18.43, poliţiştii Secţiei 2 Rurală Arad au fost sesizaţi despre prezenţa unui cadavru, la malul unei insule din râul Mureş, între localităţile Şeitin şi Nădlac. Cadavrul, în stare avansată de putrefacţie, urmează a fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii profilului genetic, în vederea identificării”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Cadavrul ar putea fi al fetiţei de 7 ani care, în 30 aprilie, se afla cu mai multe persoane într-o ambarcaţiune care s-a răsturnat în râu. Alţi doi adulţi şi doi copii s-au înecat atunci.

Potrivit unor surse, unchiul fetiţei a confirmat că hainele găsite în apropierea rămăşiţelor sunt ale micuţei. Osemintele, în fapt un craniu de copil, vor fi preluate de medicii legişti pentru autopsie.

Tragedia de pe 30 aprilie

În 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 oameni s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş.

Opt oameni au ieşit atunci singuri din apă, iar un copil de trei ani a fost resuscitat. În ciuda eforturilor, micuţul nu a putut fi salvat. Doi adulţi şi doi copii s-au înecat.

La cinci zile după accident, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, iubitul femeii care l-a pierdut pe copilaşul de 3 ani. După alte două zile, a fost scos din apă, în apropiere de Igriş, cadavrul unui alt adult, tatăl copiilor de 7 şi 10 ani care au dispărut în apele râului. Trupul neînsufleţit al băieţelului de 10 ani a fost găsit după 8 zile de căutari, lângă Mako, în Ungaria. Fetiţa de 7 ani nu a fost găsită până acum.

Citeşte şi: Bărbaţii care au făcut scandal la Costineşti au fost reţinuţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS