10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO maşină care ar fi înmatriculată în România, implicată într-un accident grav în Grecia

O maşină care ar fi înmatriculată în România, implicată într-un accident grav în Grecia

Accident grav produs miercuri pe autostrada Salonic – Serres. În urma acestuia un bărbat şi o femeie ar fi murit, iar copiii lor au fost grav răniţi. Unele surse spun că maşina ar fi fost înmatriculată în România. Alte surse spun că este vorba despre un autoturism din Bulgaria, conform news.ro.

Potrivit rthess.gr, site-ul unui post de radio din Salonic, primul care a transmis ştirea şi care prezintă şi mai multe fotografii de la faţa locului, un autoturism cu numere de înmatriculare româneşti s-a ciocnit cu un camion la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic – Serres.

În urma coliziunii, şoferul străin al autoturismului şi soţia sa, în vârstă de 48 şi 45 de ani, au murit, iar cei doi copii ai lor, în vârstă de 7 şi 10 ani, au fost grav răniţi şi sunt spitalizaţi.

Blocaj pe autostradă şi o lungă coadă de maşini

Accidentul a provocat un blocaj pe autostradă şi o lungă coadă de maşini, relatează RThess.

Pe de altă parte, site-ul de ştiri al televiziunii ANT1, ant1news.gr, scrie că în accidentul care a avut loc în circumstanţe încă neclare ar fi fost implicată „maşina unei familii din Bulgaria”, care s-a ciocnit cu un camion.

De asemenea, conform ANT1 News, şoferul camionului a fost arestat. Acesta va fi supus unor teste toxicologice, iar un expert a fost desemnat pentru a stabili cauza exactă a accidentului.

Citeşte şi: MApN anunţă că a întărit măsurile de vigilenţă şi monitorizează în permanenţă spaţiul naţional

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS