9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVreme frumoasă azi, 12 august

Vreme frumoasă azi, 12 august

Sâmbătă, vremea se anunță frumoasă în cea mai mare parte a țării. În ciuda câtorva nori de ploaie care pot apărea în regiunile montane și în dealurile sudice, în general, vom avea parte de cer senin și soare.

În Oltenia, vremea va fi plăcută și temperaturile vor ajunge până la 29°C. Soarele va domni pe tot parcursul zilei, fără amenințarea ploilor.

În vest, nord și centru, temperaturile vor rămâne sub nivelurile normale, variind între 23°C în depresiuni și până la 31°C în sudul și sud-estul țării.Dobrogea și Bărăganul se vor bucura de vreme excelentă, cu soare pe tot parcursul zilei. Temperaturile vor crește ușor față de ziua anterioară, ajungând la 31°C în Bărăgan.

Vremea în Moldova

În Moldova sudică și nordul Munteniei, atmosfera va fi plăcută, cu puțini nori și vânt moderat. Temperaturile vor atinge un maxim de 31°C, oferind o zi frumoasă în aceste regiuni.

În nordul Moldovei și în Bucovina, vremea va fi în continuare frumoasă, cu excepția unei răcori mai accentuate, iar temperaturile se vor opri la 27°C. În zona montană, în timpul după-amiezii, se poate aștepta o ploaie trecătoare.

Vremea în Transilvania

În nordul Transilvaniei și Maramureș, dimineața va fi răcoroasă, iar temperaturile nu vor crește foarte mult pe parcursul zilei. Cu toate acestea, vor atinge valori acceptabile, în jur de 26-27°C, în timp ce cerul va fi predominant senin.

În regiunile vestice, ziua va fi frumoasă, cu soare și nori puțini și inofensivi. Temperaturile dimineții vor fi destul de răcoroase, iar maximele nu vor depăși 28°C.

În Transilvania, dimineața va fi rece, mai ales în depresiuni, unde temperaturile pot scădea sub 10°C. Ziua va aduce soare, dar în a doua parte a zilei pot apărea câțiva nori de ploaie în zona montană. Maximele vor rămâne moderate, sub 26°C

În sudul țării, temperaturile vor atinge 30°C în Lunca Dunării. Norii vor apărea sporadic, iar vântul va adia blând în timpul zilei. Pe timp de noapte, cerul se va însenina complet.

În București, cerul va fi predominant senin, cu doar câțiva nori de ploaie în a doua parte a după-amiezii. Maxima termică va ajunge la 30°C, în timp ce noaptea cerul va fi curat, iar temperatura va scădea până la 17°C.

La munte, atmosfera va rămâne răcoroasă, dar predominant însorită. Pe parcursul după-amiezii, pot apărea nori în masivele sudice și estice, ducând la ploi trecătoare pe spații restrânse.

Pe litoral, condițiile sunt ideale pentru o zi de plajă, cu soare strălucitor, briză activă și temperaturi de până la 29°C în stațiuni. Apa mării rămâne destul de rece, cu maxim 22°C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS