27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bosniac și-a împușcat soția și-a postat crima pe Instagram, apoi s-a sinucis

Un bosniac și-a împușcat soția și-a postat crima pe Instagram, apoi s-a sinucis

Un bărbat din Bosnia și-a împușcat soția și-a postat crima pe Instagram. În timp ce era căutat de poliție, a mai ucis două persoane și a rănit alte trei. Crimele au avut loc vineri la Gradacac, un mic oraş din nord-estul Bosniei. Bărbatul s-a sinucis, informează Agerpres.

„Trei persoane au fost ucise şi alte trei rănite. Localizat de poliţie, fugarul s-a sinucis înainte de a fi arestat”, informează într-un scurt comunicat poliţia din regiunea Tuzla.

Potrivit mai multor media locale din mica ţară balcanică, acest bărbat şi-a ucis întâi soţia, difuzând crima pe Instagram. Apoi a împuşcat mortal alte două persoane, un bărbat şi pe fiul său.

Potrivit canalului de televiziune regional N1, înainte de a fi capturat de poliţie, bărbatul, un instructor de fitness din Gradacac, a publicat mai multe înregistrări pe reţelele sociale, în care a făcut bilanţul faptelor sale.

În ultimii şapte ani, 60 de femei au avut parte de morţi violente în Bosnia şi Herţegovina. Doar anul trecut au fost înregistrate opt cazuri. Iar în realitate, dincolo de statisticile oficiale, numerele pot fi mult mai mari.

În Serbia vecină, 18 persoane au fost ucise în două atacuri armate care s-au produs la începutul lui mai în mai puţin de 48 de ore, între care nouă elevi şi un agent de pază la o şcoală din Belgrad, ucişi de un elev de 13 ani.

Citește și: Șofer grăbit, blocat cu mașina între barierele de cale ferată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS