16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSeif cu 30.000 de euro, furat de hoții intrați prin acoperiș

Seif cu 30.000 de euro, furat de hoții intrați prin acoperiș

Un seif cu 30.000 de euro a fost furat dintr-un centru comercial din Iași de mai mulți hoți intrați prin acoperiș. Poliția încă îi caută pe tâlhari, scrie Ziaruldeiaşi.ro.

Jaful a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Hoţii au spart acoperişul din tablă al complexului, au coborât în incintă, au luat seiful în care s-ar fi aflat aproximativ 30.000 de euro şi au ieşit tot prin acoperiş. Anchetatorii cred că „lovitura” a fost executată de profesionişti pentru că au lăsat extrem de puţine urme la locul faptei.

Poliţiştii analizează imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă sperând că hoţii au lăsat vreun indiciu. Anchetatorii cred că hoţii au acţionat „la pont” pentru că ţinta lor a fost o casă de schimb valutar din acel complex şi este ştiut faptul că nu se lasă bani pe timpul nopţii în seif.

Este a doua „lovitură” de acest gen dată în complexul comercial din Iaşi. La sfârşitul anului 2015, hoţii au acţionat de aceeaşi manieră. Atunci au reuşit să sustragă electrocasnice, laptopuri şi telefoane în valoare totală de 500.000 de lei.

Citește și: 53 de morţi în urma incendiilor din Insula Maui din Hawaii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS