16.4 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru răniţi după ce două autoturisme s-au ciocnit, unul ricoşând într-un cap de pod

Patru răniţi după ce două autoturisme s-au ciocnit, unul ricoşând într-un cap de pod

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre ele ricoșând într-un cap de pod. Accidentul a avut loc vineri, în judeţul Teleorman, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc în comuna Orbeasca de Jos. În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane, între care doi copii.

Cele două mașini circulau din direcția Alexandria spre Orbeasca, însă, la un moment dat, șoferul vehiculului care aparținea unei firme de distribuție a virat stânga, fără să se asigure și a fost lovit de Opelul, care se afla în depășirea sa. Unul dintre autoturisme a ricoşat într-un cap de pod, fiind grav avariat. 

La momentul sosirii forţelor de intervenţie, şoferul autoturismului care s-a izbit de capul de pod era încarcerat. Bărbatul, care era conştient şi cooperant, a fost scos de către salvatorii de la descarcerare şi predat echipajelor medicale.

O femeie şi doi copii, care prezentau traumatisme uşoare şi atac de panică, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Apoi toţi cei patru răniți au fost transportaţi la unitatea de primiri urgenţe din Alexandria.

Citește şi: Șofer de autobuz și trei călători, răniți după ciocnirea cu o autoutilitară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS