20.1 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat băut a făcut infarct după ce a fost încătuşat de poliţişti şi dus la spital

Un bărbat băut a făcut infarct după ce a fost încătuşat de poliţişti şi dus la spital

Un bărbat în stare de ebrietate a murit după ce a fost încătuşat de poliţişti şi dus la spital. Un apel la 112 a anunţat că un bărbat din Cugir, județul Alba, era extrem de agresiv.

Autorităţile au ajuns la faţa locului şi l-au imobilizat. El a fost dus de un echipaj medical la spital, fiind într-o stare avansată de ebrietate.

În momentul în care bărbatul a ajuns la unitatea medicală, i s-a făcut rău. El nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. 

„Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată pe 1 august, prin 112, cu privire la faptul că în interiorul unui apartament din oraş o persoană cu probleme medicale se manifestă agresiv.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi un echipaj SMURD. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat, de 55 de ani, în stare de ebrietate, care se manifesta agresiv verbal şi fizic. A fost imobilizat şi s-a luat decizia conducerii sale la spital, cu echipajul SMURD”, se menţionează în comunicat.

„Potrivit concluziilor medico-legale preliminare, moartea bărbatului a fost neviolentă şi s-a datorat miocarditei”, se mai arată în comunicat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Vâlcea: Două persoane rănite într-un accident la Brezoi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS