14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrecia: Un pod s-a prăbușit, la Patras. Mai multe persoane, prinse sub dărâmături

Grecia: Un pod s-a prăbușit, la Patras. Mai multe persoane, prinse sub dărâmături

Un pod s-a prăbușit în localitatea Patras din Grecia. Acolo se efectuau lucrări de construcţie au informat serviciile de pompieri şi poliţie. În timpul prăbușirii, mai multe persoane au fost prinse sub dărâmături transmite AFP, citat de Agerpres.

„Există persoane prinse sub dărâmături, dar nu cunoaştem numărul lor”, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor din Grecia. Poliția a precizat, câteva minute mai târziu, că există persoane rănite.

Potrivit agenţiei elene ANA, o amplă operaţiune de salvare este în curs, după ce la locul accidentului au ajuns ambulanţe, maşini de pompieri şi de poliţie. Spitalul universitar din Patras şi spitalul Sfântul Andrei din acelaşi oraş sunt pregătite să primească răniţii.

Televiziunea publică ERT a afirmat că cinci persoane au fost rănite grav, dar informaţia nu a fost confirmată în acest stadiu de autorităţi.

Cauzele prăbuşirii nu sunt cunoscute deocamdată. Podul este situat pe autostrada care leagă portul Patras, din peninsula Peloponez, de capitala Atena.

Citește și: Imagini apocaliptice din Rhodos, unde incendiul mistuie tot în cale: „A fost ca sfârșitul lumii”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS