19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMare aglomerație pe Autostrada Soarelui

Mare aglomerație pe Autostrada Soarelui

Circulația este dificilă sâmbătă dimineață pe Autostrada Soarelui, pe drumul spre mare, după două tamponări lanț. S-au format coloane de mașini de 2 – 3 kilometri. Și pe DN1 se circulă îngreunat, fiind blocaje în zonele Comarnic și Bușteni.

Pe Autostrada A2 București – Constanța au avut loc în această dimineață două tamponări în lanț. Prima a avut loc la km 59 în zona Nicolae Bălceascu. Au fost implicate cinci mașini, care au fost scoase pe banda de urgență, dar în zonă se circulă cu viteză redusă. Coloana de mașini ajunge la trei kilometri. A doua tamponare în lanț a avut loc la km 184, în localitatea Peștera, din județul Constanța. Au fost implicate patru mașini. Și aici se circulă greu, iar coloana de mașini este de doi kilometri.

Și pe A4 Ovidiu-Agigea se circulă dificil, și aici fiind blocaj și coloană de mașini în zona Agigea. Trafic intens este și pe DN39, unde sunt stațiunile de la mare, cele mai aglomerate fiind Agigea și Eforie Nord. Aglomerație este și pe DN1, fiind aglomerație în Comarnic, pe sensul de urcare spre munte. Traficul este îngreunat și în Bușteni. Pe Valea Oltului se circulă fără probleme sâmbătă dimineață, dar polițiștii rutieri se așteaptă ca și aici să se aglomereze, a informat Infotrafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS