14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat cercetat penal după ce a trecut intenţionat cu maşina peste un câine

Bărbat cercetat penal după ce a trecut intenţionat cu maşina peste un câine

Un bărbat din judeţul Prahova este cercetat penal pentru rănirea cu intenţie a animalelor după ce a trecut intenţionat cu maşina peste un câine. Animalul a fost preluat de către veterinari, scrie News.ro.

Bărbatul, de 52 de ani, din comuna Gornet, a fost văzut, marţi seară, cum a trecut intenţionat cu maşina peste un câine. Persoana care l-a văzut a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile. Poliţiştii au solicitat intervenţia unui medic veterinar, care a acordat îngrijiri animalului rănit. 

Şoferul a fost identificat şi este cercetat de poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor.

Tineri reclamaţi că au lovit o pisică

Patru tineri din Rădăuţi sunt cercetaţi pentru aceeaşi infracţiune. Ei au fost văzuţi lovind o pisică în parcarea unui fast-food. 

Ei au fost reclamaţi, miercuri seară, de o femeie. Aceasta a văzut ce s-a întâmplat şi s-a prezentat la Poliţia Municipiului Rădăuţi.

„Din cuprinsul plângerii prealabile şi din verificări a rezultat faptul că, în seara de 11.07.2023, patru tineri, care circulau cu un autoturism, fiind în parcarea unui fast-food, situat pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, au prins o pisică ce se afla în parcare şi au aruncat-o cu putere, aceasta părăsind ulterior zona”, a transmis, joi, Poliţia Suceava.

Citeşte şi: Fetiţă de patru ani dată dispărută, găsită moartă pe malul stâng al Braţului Sulina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS