19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a găurit capul soției cu bormașina

Un bărbat a găurit capul soției cu bormașina

Un bărbat a găurit capul soției cu bormașina de față cu fiul lor adolescent. Femeia a fost salvată de un viitor polițist, care i-a auzit tipetele. Aceasta a ajuns la spital cu burghiul înfipt în cutia craniană, iar soțul violent a fost arestat.

Un bărbat, de 36 de ani, de origine peruană, cu antecedente penale, a fost arestat în Spania după ce a încercat să-și ucidă soția, de 33 de ani, în fața fiului lor de 14 ani.

Urletele disperate ale femeii au fost auzite luni seară, din capitala Spaniei, potrivit publicației El Pais.

David Esteban, un tânăr de 27 de ani, student la academia de poliție, se afla, luni seară, la o terasă în cartierul madrilen Villaverde, cu logodnica sa și tatăl acesteia. La un moment dat, a auzit strigătul de ajutor al unei femei, care venea din interiorul unei case din apropiere.

Tânărul a alergat spre casa de unde se auzeau țipete. Fereastra era deschisă și a tras draperia pentru că nu vedea nimic.

Cu burghiul înfipt în cap

Camera era plină de sânge, iar femeia urla de durere, întinsă pe podea. Avea un burghiu înfipt în partea stângă a capului, deasupra urechii.

În acel moment a auzit zgomote de afară. S-a uitat pe fereastră și a văzut un bărbat ieșind din casă, țipând și trântind ușile, cu un rucsac în mâini.

„Aici stai, nu vreau să mai știu nimic despre tine, plec de aici”, zbiera acesta. Tânărul a alergat după el și l-a oprit.

„L-am prins, l-am aruncat de perete și a încercat să scape. Mi-am scos portofelul, m-am identificat și s-a mai liniștit puțin”, a povestit acesta.

În timp ce ținea imobilizat suspectul, tânărul agent le-a cerut martorilor să sune la poliție. Apoi l-a predat patrulei pe bărbatul care avea antecedente penale, dar nu pentru violență domestică.

„Am intrat în locuință cu un agent și acolo am găsit în sufragerie un băiat de 14 ani, care era super agitat”, a continuat Esteban. După ce l-au calmat, au mers în cameră să o ajute pe victimă, care era conștientă.

„Avea părul încurcat, așa că am preferat să așteptăm ambulanța, ca să nu înrăutățim lucrurile și să-i provocăm răni mai mari încercând să scoatem burghiul”, a povestit el.

Femeia a fost internată la un spital, cu prognostic rezervat.

Citeşte şi: Șapte persoane au făcut toxiinfecție alimentară după ce au fost la o pomană

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS