15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferul unui TIR abandonat pe E 85, găsit după o lună spânzurat

Şoferul unui TIR abandonat pe E 85, găsit după o lună spânzurat

Şoferul unui TIR abandonat pe E 85 a fost găsit după o lună spânzurat. Trupul bărbatului a fost găsit din întâmplare într-o pădure aflată la doar 1 km distanță, conform Digi24.

Un TIR a fost abandonat în urmă cu aproape o lună la marginea drumului E 85, pe raza județului Suceava. Pentru că șoferul a fost de negăsit, poliția a luat legătura cu proprietarul camionului, o firmă din Ucraina.

Un alt șofer a venit și a preluat TIR-ul, iar primul conducător auto a fost dat dispărut. Până zilele acestea, când misterul dispariţiei lui a fost elucidat.

Găsit spânzurat în pădure

Potrivit Monitorul de Suceava, un bărbat spânzurat a fost găsit săptămâna aceasta într-o pădure de salcâmi din satul Forăști, la aproximativ un kilometru de E 85.

Polițiștii au început o anchetă și în primă fază s-a stabilit că decesul survenise cu cel puțin două-trei săptămâni în urmă. Astfel s-a făcut legătura cu TIR-ul abandonat în urmă cu aproape o lună.

Atunci, autoritățile au fost sesizate că la marginea drumului E85 a fost abandonat un TIR, care bloca parțial drumul. Polițiștii au contactat firma din Ucraina, care a trimis un şofer pentru a-l prelua.

Primul şoferul, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost dat dispărut. Se pare că înainte de dispariție avusese o discuție cu patronul din Ucraina.

Anchetatorii ar fi găsit mai multe indicii care sugerează că bărbatul mort este șoferul ucrainean, însă acest lucru va fi stabilit cu certitudine abia după expertize criminalistice.

După cercetarea de la fața locului, cadavrul a fost ridicat de Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei. Anchetatorii cred că este vorba de sinucidere.

Citește şi: Târgu Jiu: Au fost relocați toți cei 27 de bătrâni din căminul neautorizat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS