16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUber a lansat serviciul Uber Boat în insula greacă Mykonos

Uber a lansat serviciul Uber Boat în insula greacă Mykonos

Uber, care a început ca o aplicație de taximetrie și s-a extins la livrarea de alimente, a lansat un nou serviciu pentru turiștii din Grecia. Este vorba despre Uber Boat, disponibil acum pe insula grecească Mykonos, scrie G4Media.

Acest serviciu din Mykonos marchează o premieră pentru compania americană: oferă turiștilor sau localnicilor bărci private în aplicația sa.

Poți rezerva un Uber Boat în Mykonos la fel cum ai rezerva orice mijloc de transport al acestei companii, oriunde. Totul se face prin intermediul aplicației Uber, singura capcană fiind că trebuie să faci rezervarea cu 45 de minute înainte și că trebuie să fii luat de la unul dintre cele 25 de puncte de preluare din jurul insulei.

Preţurile, prezentate în avans

Călătorii vor putea alege o ambarcațiune rapidă cu o capacitate cuprinsă între trei și opt persoane.

La fel ca opțiunile pe patru roți, prețurile Uber Boat sunt prezentate în avans și se bazează pe momentul rezervării și pe distanță. De asemenea, este posibilă programarea mai multor opriri și împărțirea tarifelor cu prietenii.

Serviciul este disponibil doar pe durata sezonului vacanțelor, când Mykonos este o atracție pentru zeci de mii de turiști străini.

Citeşte şi: Şapte persoane, interzis la IntenCity fiindcă au fost prinse cu droguri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS