9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA ucis șapte copii pe care i-a conceput cu propria fiică după „sfatul unui șaman”

A ucis șapte copii pe care i-a conceput cu propria fiică după „sfatul unui șaman”

Un tată, din Indonezia, și-a ucis șapte copii pe care i-a conceput cu propria fiică după ce un șaman i-ar fi spus că așa se va îmbogăți.

Bărbatul, de 57 de ani, identificat doar ca „R” de către presa locală din Java, a recunoscut că a aruncat bebelușii într-un iaz. Totul a ieșit la iveală după ce cinci schelete de bebeluși au fost descoperite de oamenii care curățau iazul, pe 15 iunie.

„R” a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fiica sa biologică atunci când aceasta era adolescentă. În prezent, tânăra are 25 de ani, scrie Daily Star. El ar fi susținut că un șaman i-a spus să facă acest lucru pe o perioadă de 11 ani dacă vrea să devină bogat.
El a spus că l-a întâlnit pe șaman în 2011, în timp ce lucra în construcții.

Doi bebeluși sunt căutați în continuare

Fiica sa a dat naștere celor șapte copii în perioada în care au avut loc abuzurile. Fiecare dintre bebeluș a fost sufocat până la moarte, înainte ca tatăl lor să îi îngroape lânga iaz.

Șamanul i-a spus că va trebui să întrețină relații sexuale cu fiica sa de șapte ori, pentru ca dorințele sale să se împlinească. Presa locală relatează că individul nu a ajuns încă bogat. Fiica bărbatului, pe care poliția a numit-o doar „E”, ar fi copilul făcut cu cea de-a treia soție.
Șeful poliției locale, Agus Supriadi Siswanto, a declarat că mama nu a putut face mare lucru. „Suspectul a amenințat-o să tacă, altfel o va ucide”.

Se spune că mama ar fi știut de abuz și, posibil, chiar complice, după ce a ajutat-o de fiecare dată să nască.
Rămășițele a doi dintre bebeluși sunt încă dispărute. Polițiștii continuă să cerceteze zona cu ajutorul câinilor.
Citește și: (VIDEO) Suspectul dublei crime de la Timișoara, prins aseară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS