3.4 C
Craiova
vineri, 8 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitatePolițiștii de penitenciare ies în stradă, în fața Parlamentului României

Polițiștii de penitenciare ies în stradă, în fața Parlamentului României

Polițiștii de penitenciare ies în stradă, în fața Parlamentului României (Parcul Izvor), mâine, de la ora 11.00.

Polițiștii protestează împotriva măsurilor luate de parlamentari referitoare la pensiile militare. Sindicatele din penitenciare acuză clasa politică că a renunțat la suveranitatea României pentru 1,4 mld. de euro, fără a conștientiza că prețul trădării guvernanților de azi va fi plătit înzecit de către românii de mâine.
 
„Guvernanții iau mâncarea de la gura românilor ca să cumpere, fără sens, tehnică militară, în timp ce descompune la propriu armata țării. Distrug din temelie moralul militarilor și încrederea lor în statul român. Armata, poliția și penitenciarele au devenit câmpul de luptă al bătăii de joc a politicienilor incompetenți. Aceşti politicieni slugarnici promovează interesele de partid în detrimentul cetățenilor. Tăierea pensiilor militare nu însemnă majorarea pensiilor foarte mici ale românilor. Tehnic și legal, Guvernul nu poate crește pensiile de mizerie ale majorității românilor prin tăierea pensiilor militare.

Sindicaliştii îi acuză pe politicieni

„Măsurile ilogice, fără cunoașterea reală a situației dezastruoase a armatei, poliției, penitenciarelor, pompierilor slăbesc securitatea și ordinea publică. La granița României miroase tot mai pregnant a praf de pușcă, iar infracționalitatea este în creștere. Importanța, riscurile și gradul de pericol al acestor profesii vocaționale sunt duse în derizoriu și banalitate de către PSD și PNL. Corupția, crimele, violurile, tâlhăriile, furturile vor exploda când în poliție, penitenciare, servicii și justiție se vor angaja numai incompetenți.
 
Politicienii vremii vând pe nimic angajații din sectorul de apărare, ordine publica și securitate națională. ignoră pericolul deprofesionalizării totale a armatei, poliției, penitenciarelor, serviciilor, pompierilor, jandarmilor. Nu mai pot asigura predictibilitatea și stabilitatea carierei propriilor angajați“ se arată în comunicatul FSANP.

Citeşte şi: Prognoza meteo între 26 iunie – 9 iulie
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS