13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie s-a dezbrăcat în pielea goală într-un avion care se pregătea să decoleze 

O femeie s-a dezbrăcat în pielea goală într-un avion care se pregătea să decoleze 

O femeie, de 27 de ani, s-a dezbrăcat în pielea goală şi a făcut scandal într-un avion al companiei aeriene Lufthansa. Incidentul a avut loc vineri, când avionul se pregătea să decoleze de la München (Germania) spre Sofia (Bulgaria), informează Rotalianul.

Poliția federală, citată de ziarul german Bild, a transmis că femeia, originară din Bulgaria, s-a dezbrăcat și a început să țipe. Polițiștii veniţi la bordul aeronavei nu au reușit să o liniștească sau să o convingă să se îmbrace.

Un ofițer de poliție a încercat să o acopere pe femeie cu o pătură. „În timpul acestei încercări, femeia l-a mușcat pe colegul nostru de brațul stâng”, a declarat poliția. Polițistul a fost nevoit să recurgă la forță pentru a se elibera de mușcătura femeii.

Pasagera agresivă a fost coborâtă din avion cu ajutorul mai multor forțe de intervenție și a fost dusă la spital. Ea a fost acuzată de ultraj și atac fizic asupra unui poliţist în exerciţiul funcţiunii, precum și de vătămare corporală.

Avionul către Sofia a decolat din München cu o întârziere de trei ore și jumătate.

Aceasta nu este singura problemă recentă cu care s-au confruntat companiile aeriene. Duminica trecută, o aeronavă Condor, care zbura de la Frankfurt la Punta Cana, în Republica Dominicană, a fost nevoită să efectueze o aterizare de urgență deoarece doi pasageri s-au certat atât de aprig deasupra Atlanticului încât căpitanul a decis să facă o aterizare intermediară în Azore.

Citeşte şi: Un mort și doi răniți după ce două autoturisme s-au ciocnit violent

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS