12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Flacoane cu parfum, de peste 7.000.000 de lei, descoperite la Calafat

(VIDEO) Flacoane cu parfum, de peste 7.000.000 de lei, descoperite la Calafat

-

Polițiștii de frontieră din Calafat au descoperit flacoane cu parfum, în valoare de peste 7.000.000 de lei, într-un tir bulgărec.

Un cetățean bulgar, de 42 de ani, care se afla la volanul unui ansamblu rutier format din camion și remorcă. Șoferul transporta coletărie, conform documentelor de însoțire a mărfii, pe ruta Bulgaria-Polonia. În tirul bulgăresc, polițiștii au descoperit mai multe cutii ce conțineau 12.066 flacoane de parfumuri, cu însemnele unor firme consacrate. Existau suspiciuni de contrafacere.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 12.066 flacoane cu parfum, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Bunurile, în valoare totală estimată de 7.239.600 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate.

Pe numele șoferului bulgar s-a deschis un dosar penal de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Citește și: (VIDEO) Oltean reținut pentru furt calificat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Mehedinți: Opt percheziții la persoane bănuite de furt

Opt percheziții au avut loc, ieri, la domiciliile...

ȘTIRI GdS