16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGazeta de Sud, din ce în ce mai citită. Peste 1.000.000 de utilizatori unici au accesat www.gds.ro în luna mai

Gazeta de Sud, din ce în ce mai citită. Peste 1.000.000 de utilizatori unici au accesat www.gds.ro în luna mai

Gazeta de Sud a înregistrat o creştere constantă a cifrelor de audienţă online în ultimele luni. Cotidianul oltenilor de pretutindeni dovedeşte că rămâne cea mai puternică voce din presa din sud-vestul ţării, într-o perioadă în care presa locală este mai vulnerabilă ca oricând, în care algoritmii platformelor sunt în permanentă schimbare, iar publicul, din ce în ce mai reticent, pe fondul dezinformării şi erei fake-news.

Conform cifrelor Google Analytics, cel mai precis şi transparent instrument de măsurare a audienţei online, Gazeta de Sud a atins din nou, în luna mai, un milion de utilizatori unici. Gds.ro a ajuns la peste 4,8 milioane de afişări. Datele indică o creştere importantă şi constantă în ultimele trei luni, ceea ce reflectă interesul crescut al cititorilor pentru informaţia oferită de cotidianul care dă ora exactă în presa din Oltenia de mai bine de 28 de ani. Şi pe platforma de socializare Facebook, pagina Gazetei de Sud a cunoscut o creştere constantă a audienţei în ultimul an, dublându-şi cifrele faţă de luna aprilie a anului 2022. În luna mai 2023, pagina oficială a înregistrat un reach de peste 1,5 milioane de utilizatori.

Gazeta de Sud – O misiune menţinută de aproape trei decenii

Gazeta de Sud îşi menţine, de aproape trei decenii, misiunea de a le oferi cititorilor subiecte de actualitate, informaţii din surse de încredere şi teme de reflecţie legate de principalele ştiri ale momentului, pentru o comunitate în care informaţia devine o forţă şi pune în mişcare mecanismele schimbărilor pozitive.

În lipsa unei prese puternice, oamenii rămân fără scut în faţa abuzului şi fără o voce care să îi reprezinte, care să vorbească despre problemele lor şi despre deciziile care le pot afecta viaţa. Însă, în ciuda erodării încrederii oamenilor în presă, Gazeta de Sud nu doar că este, ci devine din ce în ce mai puternică. În era informaţiei haotice şi a ciupercăriilor de publicaţii online îndoielnice, Gazeta de Sud continuă să conteze, să deranjeze, să producă schimbări şi să ajute comunitatea. Mulţumim pentru încredere.

Citeşte şi: Vehicul cu șofer din Dolj, urmărit în trafic de polițiștii gorjeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS