5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateI-a luat foc mașina în parcare, cu copii în ea, în timp ce fura din mall

I-a luat foc mașina în parcare, cu copii în ea, în timp ce fura din mall

O mașină în care se aflau doi copii mici a luat foc într-o parcare, în timp ce mama micuților fura dîntr-un mall din Ovideo, Florida, conform Digi24.

Alicia Moore, de 24 de ani, și-a lăsat mașina cu cei doi copii mici în parcarea unui mall, pe 26 mai. A intrat în magazin, unde a stat aproximativ o oră, timp în care a furat diverse obiecte.

La un moment dat și-a dat seama că mașina ei luase foc. A aruncat toate obiectele furate și a alergat spre parcare, potrivit CNN.

Oamenii care se aflau în parcare în momentul în care a izbucnit incediul i-au salvat pe cei doi copii. Ei au fost duși la un spital din apropiere, unul din micuți având nevoie de îngrijiri medicale pentru că suferise arsuri de gradul I „la față și la urechi”, potrivit unui raport al poliției.

Ulterior, Moore a fost chemată la interogatoriu. Anchetatorii au pus cap la cap toate informațiile și au aflat ce se întâmplase. De asemenea, polițiștii au descoperit că era căutată și în alte regiuni tot pentru furturi. A fost arestată pentru neglijență, vătămare corporală și furt.

Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută, însă anchetatorii suspectează o defecțiune tehnică. 

Citește și: Bărbat găsit mort, într-un sac de dormit, în Munţii Făgăraş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS