20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndrew Tate, agresiv în timpul unui interviu: Nu tu ești șefa aici! Jurnalista: Eu pun întrebări aici!

Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu: Nu tu ești șefa aici! Jurnalista: Eu pun întrebări aici!

Andrew Tate a negat că a alimentat o cultură a misoginiei și și-a apărat reputația într-un interviu combativ acordat BBC, scrie G4Media.

Când BBC i-a prezentat o serie de acuzații – inclusiv acuzații specifice de viol, trafic de persoane și exploatare a femeilor, pentru care este anchetat de procurorii români – acesta le-a respins.

Atunci când a fost presat să spună dacă opiniile sale controversate despre femei dăunează tinerilor, influencerul a susținut că este o „forță a binelui”. De asemenea, că „acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune”.

Tate a devenit agresiv

Confruntat de jurnalista BBC, Lucy Williamson, cu acuzațiile din dosar, de trafic de ființe umane, viol, și exploatarea femeilor, Tate a devenit agresiv. Frații Tate au numeroși urmăritori online, însă și-au exprimat, în repetate rânduri, neîncrederea în presa tradițională.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „Ai spus: «Treaba mea este să cunosc o fată, ne întâlnim de câteva ori, mă culc cu ea s-o fac să se îndrăgostească de mine într-atât încât să facă tot ce-i cer.Și o pun să facă videochat ca să ne îmbogățim împreună»”.

Andrew Tate: „Nu cred ca am spus eu asta”.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „Este exact ce ai spus!”.

Andrew Tate: „Nu, n-am zis așa ceva niciodată, e ceva ce ai găsit pe internet. Dar nu înseamnă că am si zis-o”.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „BBC a discutat cu cineva, pe când erai arestat, care ne-a declarat ca «la tine totul e manipulare»”.

Andrew Tate: „Este acea «Sophie»? Așa-zisa Sophie… M-a acuzat de vreo infracțiune?”.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „Totul e manipulare emoțianală și psihologică? Te-am întrebat ceva!”.

Andrew Tate: „Te-am primit în casa mea…”.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „Eu am pus o întrebare!”.

Andrew Tate: „Așa e, dar nu tu ești șefa aici, te afli în casa mea”.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „Eu pun întrebări aici!”.

Andrew Tate: „Da, si eu ți-am spus…”.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „Tu trebuie să dai răspunsurile…”.

Andrew Tate: „Nu, suntem egali, te-am primit în casa mea, nu vii aici pe o poziție de autoritate! Eu îți fac o favoare vorbind cu tine! Și-ti spun că această «Sophie» e o invenție a BBC, nu are chip, nimeni nu știe cine e…”.

Lucy Williamson, jurnalist BBC: „BBC n-a inventat pe nimeni!”.

Andrew Tate: „Sigur că nu, de parcă n-ați inventat nimic niciodată…”.

Acesta a fost primul interviu televizat al luiTate cu un post de televiziune important de când a fost eliberat în arest la domiciliu din arestul poliției din România, în aprilie.

Citește și: Hoți de motorină, prinși în flagrant în Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS