5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMort de beat la volan, pe străzile Craiovei

Mort de beat la volan, pe străzile Craiovei

Un bărbat din Breasta a condus mort de beat, pe străzile Craiovei, și a fost prins de poliție.

„La data de 31 mai, ora 18.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Breasta, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Craiova. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat polițiștii doljeni.

Un alt tânăr s-a urcat băut la volan și fără permis

Acesta nu a fost singurul caz depistat de polițiști. Câteva ore mai târziu, în aceeași zi, un alt tânăr a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului. „În seara zilei de 31 mai, ora 23.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, în cadrul unei acțiuni Blitz, au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Cerăt, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând testarea cu aparatul drugtest. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice unde a refuzat prelevarea. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta avea permisul suspendat”, au spus polițiștii.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Citește și: Craiova Air Show, spectacol aviatic de zile mari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS