20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCei doi poliţişti care luau mită de la şoferi cu mașini de lux, trimişi în judecată

Cei doi poliţişti care luau mită de la şoferi cu mașini de lux, trimişi în judecată

Cei doi poliţişti care au fost prinşi în flagrant luând mită în centrul Capitalei au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie. Ei sunt acuzaţi de 60, respectiv 62 de fapte de luare de mită.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Pantea, comisar de poliţie în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, pentru luare de mită, în formă continuată (60 de acte materiale), şi a lui Valentin Olteanu, agent-şef de poliţie în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră pentru luare de mită, în formă continuată (62 de acte materiale). Anunţul a fost făcut luni de DNA, într-un comunicat de presă.

În perioada 7 martie 2023 – 27 aprilie 2023, cei doi ar fi primit, pentru a nu da amenzi sau a nu ridica carnetele de conducere, bani de la mai mulţi şoferi care au încălcat regulile de circulaţie. Pantea Andrei ar fi luat mită 11.575 de lei şi 405 euro, iar Olteanu Valentin 12.975 de lei şi 405 euro.

Citeşte şi: Un copil de cinci ani s-a înecat într-o baltă dintr-o fostă balastieră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS