10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat este acuzat că a furat biletul cu care a câștigat 2 miliarde $ la loterie

Un bărbat este acuzat că a furat biletul cu care a câștigat 2 miliarde $ la loterie

Un bărbat care a câștigat 2 miliarde de dolari la loterie este acuzat că a furat biletul. După ce a încasat premiul, el a cumpărat o casă de 25,5 milioane de dolari în Hollywood Hills. Aceasta este una din cele mai exclusiviste zone din California, scrie Digi24.

Edwin Castro a dat lovitura la jocul Powerball din SUA câștigând 2,1 miliarde de dolari. A ales să încaseze câștigul într-o tranșă unică, de 997,6 milioane de dolari. Prima sa achiziție a fost un conac de 25,5 milioane de dolari în Hollywood Hills.

Dar Castro pare să aibă probleme, pentru că a primit documente legale prin care este înștiințat că a fost deschisă o anchetă judiciară după ce un bărbat a pretins că biletul câștigător i-a aparținut de fapt și că i-a fost furat, potrivit New York Post.

Se judecă pentru biletul norocos

Un bărbat pe nume Jose Rivera susține că el a fost cel care a cumpărat efectiv biletul câștigător. Rivera susține că la scurt timp i l-a furat un bărbat care se numește „Reggie”, identificat drept Urachi F. Romero. Rivera spune că a încercat să-și recupereze biletul, dar i s-a spus că Romero l-a pierdut. Rivera a afirmat că filmările de pe camerele de supraveghere de la benzinăria din care a fost cumpărat biletul vor dovedi că el este cel care a plătit pentru biletul norocos. Castro, Romero, dar și loteria de stat din California au fost dați în judecată.

În ciuda procesului în curs, juriștii de la loterie sunt siguri că au de-a face cu „câștigătorul de drept”, fiind convinși că sistemul lor de verificare funcționează.

Un angajat de la Joe’s Service Center, California, de unde a fost cumpărat biletul câștigător a povestit că Loteria din California a verificat temeinic cumpărarea biletului. Reprezentanții acesteia au vizionând filmările de pe camere „cadru cu cadru”, pentru a se asigura că persoana care l-a cumpărat este cea care a revendicat premiul.

Castro avea posibilitatea să încaseze integral câștigul, dar în rate egale pe o perioadă de 20 de ani. Acesta a optat însă pentru o tranșă unică ce i-a înjumătățit valoarea totală a premiului.

Citeşte şi: Un băiat de 15 ani a intrat cu mașina în gard

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS