21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn băiat din SUA a fost împușcat în piept de polițistul chemat la o ceartă între părinți

Un băiat din SUA a fost împușcat în piept de polițistul chemat la o ceartă între părinți

Un băiat de 11 ani din SUA a fost împușcat în piept de un polițist venit în urma unui apel la 911. Apelul fusese făcut chiar de copil, informează Digi24.

Poliția a venit sâmbătă la casa în care se afla Aderrien Murry, în urma unui apel efectuat chiar de copil la serviciul de urgență pentru o dispută domestică. Mama băiatului spune că polițistul sosit la fața locului l-a împușcat pe fiul ei în piept.

Ofițerul în cauză a fost suspendat pe durata anchetei realizate de poliția din Mississippi.

Băiatul a fost împușcat în piept

Ofițerul în cauză a fost suspendat pe durata anchetei realizate de poliția din Mississippi. Mama copilului, Nakala Murry, a cerut concedierea polițistului și punerea lui sub acuzare.

La o conferință de presă organizată luni în fața primăriei din Indianola, statul Mississippi, Nakala Murry a spus că tatăl unuia dintre copiii ei a venit sâmbătă dimineață la locuința lor și se purta haotic. Ea i-a cerut lui Aderrien să cheme poliția. Când ofițerul a sosit, „avea arma scoasă de la ușa casei” și le-a cerut tuturor din locuință să iasă afară.

Aderrien Murry a venit de după colț în hol și ofițerul a deschis focul, împușcându-l pe copil în piept.

„Copilul a spus: De ce m-a împușcat? Ce am făcut?”, povestește Nakala Murry. Femeia a povestit că a acoperit rana cu mâinile și a aplicat presiune, fiind ajutată de ofițerul de poliție. Ambulanța l-a dus pe băiat la spital. Acesta se recuperează acum acasa, după ce a fost externat.

Nakala Murry și avocatul ei cer poliției din Mississippi să ia măsuri și ofițerul să fie concediat. La un miting programat pentru sâmbătă, Nakala Murry și susținătorii ei vor cere concedierea ofițerului și difuzarea înregistrării video a incidentului. Poliția din Mississippi a refuzat până acum difuzarea filmării pentru că investigația este în desfășurare.

Citeşte şi: Câte zile libere vom avea de Rusalii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS