8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Gorj: Muncitor prins sub un mal de pământ. Este îngropat până la gât!

(VIDEO) Gorj: Muncitor prins sub un mal de pământ. Este îngropat până la gât!

-

Gorj: Muncitor prins sub un mal de pământ. Un bărbat care lucra la o rețea de canalizare a fost prins marți dimineață sub un mal de pâmânt la Stejari, Gorj.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane prinse sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături pentru o instalație de canalizare.

Muncitor prins sub un mal de pământ

„La fața locului se deplasează trei autospeciale de intervenție în astfel de situații, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare în astfel de evenimente. De asemenea, intervine și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, dar și un echipaj din cadrul SAJ Gorj. Din primele informații, persoana este surprinsă până la nivelul gâtului, este conștienta și cooperantă“, potrivit ISU Gorj.

„La sosirea echipajelor de intervenție bărbatul fusese extras de către colegii alături de care efectua săpături. A fost preluat de către echipajul SMURD sosit la fața locului și este evaluat medical. Bărbatul este în continuare conștient și cooperant. A fost stabilizat. O să fie transporta la Spitalul din Târgu-Cărbunești“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Citeşte şi: Greva profesorilor continuă şi astăzi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS