10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePieton accidentat mortal de un șofer care a fugit

Pieton accidentat mortal de un șofer care a fugit

Un pieton a fost accidentat mortal, miercuri seară, la ieşire din Timişoara. Poliţiştii au fost sesizaţi că trupul acstuia bărbat se află la marginea drumului. Șoferul, care a fugit de la locul accidentului, a fost identificat şi reţinut 24 de ore, scrie News.ro.

Cadavrul a fost observat în cursul zilei de joi, precizează vineri IPJ  Timiş.

„Joi, în jurul orei 11.45, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 69 – Calea Aradului, în afara părţii carosabile, a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, fiind constatat decesul bărbatului”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţişti au aflat că bărbatul se afla ca pieton pe marginea drumului când a fost lovit de o maşină.

„Având în vedere cele constate, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări. În urma acestora s-a stabilit că, pe 17.05.2023, în jurul orelor 22.00-22.30, un bărbat, de 31 de ani, a condus un autovehicul pe DN 69, sensul de mers Arad -Timişoara, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un bărbat, de 56 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Dupa impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului. El a fost identificat în cursul zilei de 18.05.2023”, a mai transmis IPJ  Timiş.

Șoferul a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore, pentru  ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citește și: O femeie a uscat chiloți la aerul condiționat din avion

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS