10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia rănită în accidentul de muncă de la Petromidia a murit

Femeia rănită în accidentul de muncă de la Petromidia a murit

Femeia rănită în accidentul de muncă de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a murit joi la spital. Aceasta căzuse sâmbătă într-un bazin cu azot. Femeia avea 38 de ani și își creștea singură cei doi copii.

”În cursul acestei zile, starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Judeţean Constanţa, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susţinute depuse de personalul medical, evoluţia afecţiunilor sale nu a fost compatibilă cu viaţa, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz. Compania îşi exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniţi în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalaţia de Polipropilenă (PP), secţia de granulare”, a transmis, joi, Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice al KMG International. 

Compania precizează că este în contact permanent cu autorităţile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia.

Accidentul a avut loc sâmbăta trecută. Femeia și un coleg au căzut într-un bazin de azot, în timpul unor operaţiuni de rutină. Au fost scoşi în stare de inconştienţă. 

Ea a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportată la spital. 

Colegul ei, în vârstă de 55 de ani, a murit în ziua accidentului.

Citește și: Șoferiță rănită după ce a intrat cu mașina într-o ambulanță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS