14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent arestat după ce a bătut un băiat de 11 ani

Adolescent arestat după ce a bătut un băiat de 11 ani

Un adolescent a fost arestat după ce a bătut un băiat de 11 ani. Agresiunea a avut loc pe un câmp din Bragadiru. Alți doi tineri filmau întreaga scenă. Imaginile postate de ei rețelele sociale au ajuns și la polițiști. Aceştia au identificat atât victima, cât și agresorul, și fac cercetări în acest caz, scrie News.ro.

Un adolescent de 15 ani din Bragaridu, filmat în timp ce agresa un copil de 10-11 ani pe un teren viran, a fost reţinut pentru 24 de ore. El este anchetat pentru lovire sau alte violenţe.

„În urma probatorului administrat, poliţiştii oraşului Bragadiru au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de persoana bănuită de comiterea infracţiunii sesizate”, a transmis Poliţia Ilfov.

Joi, băiatul urmează să fie prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Dus cu forţa pe câmp şi bătut

Totul s-a întâmplat pe un câmp din Bragadiru, lângă București. Filmarea a fost publicată pe rețelele sociale cu mesajul „Cine se pune cu noi, aşa le fac”.

În secvențele filmate de martori se vede cum copilul e dus cu forța pe câmp. Acolo adolescentul începe să-l lovească, iar în urma loviturilor primite cade la pământ. Deși plânge, țipă și imploră să fie lăsat în pace, adolescentul continuă să îl lovească cu pumnii și picioarele. Ba chiar îl calcă și pe cap.

După ce filmarea a ajuns în mediul online, polițiștii au demarat o anchetă.

„La data de 17 mai 2023, orele 15.30, poliţiştii oraşului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. A fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliţiei oraşului Bragadiru”, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

Ulterior, polițiștii orașului Bragadiru l-au identificat și pe adolescent.

Citeşte şi: Un şofer a murit după ce o cisternă cu furaje s-a ciocnit cu un TIR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS