19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞofer băut, drogat şi cu permisul suspendat, a ajuns cu maşina pe gard

Şofer băut, drogat şi cu permisul suspendat, a ajuns cu maşina pe gard

Un şofer băut, drogat şi cu permisul suspendat a ajuns cu maşina pe gard. Accidentul a avut loc duminică dimineaţă în localitatea arădeană Şeitin, scrie Observatornews.

Un bărbat de 29 de ani, din Șeitin, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând direct în gardul unui imobil.

Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au decis recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate, respectiv a alcoolemiei.

Cu permisul suspendat şi numărul suspendat

Din verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu, atasat pe autoturism, este expirată.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate într-un dosar penal. Acesta este acuzat de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeşte şi: Un tânăr s-a aruncat de pe un bloc din Cluj-Napoca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS