19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn TIR care transporta maşini a luat foc după ce s-a răsturnat în şanţ

Un TIR care transporta maşini a luat foc după ce s-a răsturnat în şanţ

Un TIR care transporta maşini a luat foc după ce s-a răsturnat în şanţ. Accidentul a avut loc joi după-amiază, pe DN 7, în localitatea hunedoreană Gothatea. Toate cele opt maşini au fost distruse, scrie News.ro.

”Pompierii hunedoreni au intervenit, în această după-amiază, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit din cauza unui accident rutier în urma căruia un autovehicul format dintr-un cap tractor şi o remorcă, ce transporta 8 autoturisme noi, s-a răsturnat într-un şanţ, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Gothatea, comuna hunedoreană Gurasada”, a transmis ISU Hunedoara.

Pompierii Secţiei Ilia, care au acţionat la începutul intervenţiei, au fost sprijiniţi cu echipaje şi autospeciale de stingere sosite de la Detaşamentul Deva şi de la Garda de Intervenţie Dobra.

În urma accidentulu, nu au fost victime, iar şoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital.

Toate cele opt autoturisme au fost distruse, patru dintre ele fiind incendiate. Au fost, de asemenea, afectate gardul gospodăriei în apropierea căreia s-a produs accidentul şi acoperişul unei anexe a acesteia.

În urma intervenţiei celor 18 pompieri, care au acţionat cu patru autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, incendiul a fost lichidat înainte de a produce mai multe pagube la gospodăria respectivă.

Citeşte şi: Angajaţii unor benzinării, suspectaţi că vindeau bonuri de combustibil

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS