13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn american a împuşcat în cap o fetiţă care se juca lângă casa lui

Un american a împuşcat în cap o fetiţă care se juca lângă casa lui

Un bărbat din Louisiana, SUA, a fost arestat după ce duminică și-a împușcat în cap vecina de 14 ani care se juca de-a v-ați ascunselea împreună cu alți copii în apropiere de locuința sa, potrivit autorităților locale, relatează WAFB și People.

Bărbatul reținut de polițiști a declarat că a împușcat-o în ceafă pe fată „fără să știe”, după ce a deschis focul asupra unui grup de persoane care fugea de pe proprietatea sa.

Ulterior, s-a dovedit că, de fapt, mai mulți copii se jucau de-a v-ați ascunselea în apropiere de casa bărbatului, printre care și vecina lui în vârstă de 14 ani.

Incidentul în care a fost implicat bărbatul în vârstă de 58 de ani a avut loc la primele ore ale dimineții, când a observat niște „umbre” în fața casei sale, „moment în care a intrat înăuntru și și-a luat arma”, a precizat biroul șerifului din Calcasieu Parish, Louisiana.

Proprietarul casei lângă care se jucau copiii le-a spus anchetatorilor că apoi a ieșit și a început să tragă asupra persoanelor pe care le-a văzut fugind de la imobil.

Fata a fost transportată la spital cu răni care nu îi pun viața în pericol, potrivit biroului șerifului. Membri ai familiei au declarat că ea este „bine și se recuperează”.

Bărbatul așteaptă să fie stabilită cauțiunea în timp ce o anchetă în acest caz este în curs de desfășurare, a declarat poliția.

Acesta este unul dintre mai multe incidente în care tineri nevinovați ajung să fie împușcați din motive absurde de persoane care dețin arme de foc, în ultimele săptămâni, notează Daily Beast.

Luna trecută, Ralph Yarl, în vârstă de 16 ani, a fost împușcat și rănit după ce a sunat din greșeală la soneria unui bărbat în vârstă de 84 de ani din Missouri.

Două zile mai târziu, o femeie de 20 de ani a fost ucisă de un bărbat de 65 de ani în nordul statului New York, după ce a intrat pe aleea acestuia în timp ce căuta casa unui prieten.

Citeşte şi: A furat o maşină rămasă în pană şi a vândut-o pe o sumă de nimic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS