23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrupurile copiilor înecați în Mureș, găsite în Ungaria

Trupurile copiilor înecați în Mureș, găsite în Ungaria

Trupurile copiilor înecați în Mureș pe 30 aprilie au fost găsite în Ungaria. În zilele anterioare au fost găsite și trupurile celor doi bărbați care și-au pierdut viața în tragicul accident. Unul dintre ei era chiar tatăl copiilor, scrie Observatornews.

Autoritățile ungare au cerut poze și semnalmentele copiilor pentru a-i putea identifica cu exactitate. Un echipaj de poliție din România a plecat în Ungaria pentru identificarea suplimentară a celor doi.

Duminică a fost găsit și tatăl celor doi copii. Vineri a fost scos din ape și cadavrul celuilalt bărbat. „Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

O barcă în care se aflau 12 persoane, șase adulți și șase copii, s-a răsturnat pe 30 aprilie în râul Mureș, în localitatea Periam Port. Opt persoane au fost scoase din apă, șase pe malul județului Arad și două pe malul județului Timiș. Un copil de aproximativ trei ani a fost declarat decedat.

Citește și: Un autocar cu 32 de muncitori s-a răsturnat lîngă Râmnicu Sărat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS