17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat condamnat pentru că și-a lovit intenționat cu mașina ginerele

Bărbat condamnat pentru că și-a lovit intenționat cu mașina ginerele

Un bărbat a fost condamnat pentru că și-a lovit intenționat cu mașina ginerele. El a spus că nu a mai suportat să-și vadă fiica suferind din cauza soțului. Și că a vrut „doar să-l sperie”.

Tribunalul din Cluj a reținut că este „evident că a intenţionat să îl lovească”. Bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor. Sentința poate fi atacată cu apel, relatează Clujust.ro.

„Inculpatul A.G., în cursul după-amiezii de 29.08.2020, în jurul orei 18.00, ar fi condus autoturismul cu numărul de înmatriculare (…) pe drumurile publice situate pe raza localităţii Valea Drăganului şi, ajuns în faţa imobilului cu numărul 91, după ce ar fi observat-o pe persoana vătămată S.V.-A., care stătea în afara părţii carosabile, vizavi de imobil, ar fi accelerat, ar fi părăsit partea carosabilă virând înspre direcţia persoanei vătămate şi ar fi lovit-o, cauzându-i, conform certificatului medico-legal, leziuni traumatice care necesită 95-100 zile de îngrijiri medicale”, potrivit raportului întocmit de autorități.

Ginerele a fost internată în spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. A cerut daune morale de 250.000 euro, dar a primit doar 30.000.

Citește și: Un taur a fugărit jucătorii înaintea unui meci de rugby

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS