16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricții de circulație pe drumuri din țară

Restricții de circulație pe drumuri din țară

Vor fi restricții de circulație pe drumuri din țară, dar nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia oprită, potrivit Centrului Infotrafic din IGPR.

Pe sensul către Ploiești al autostrăzii A3 București-Ploiești, la kilometrul 66, a fost lichidat incendiul ce izbucnise la nivelul unui autotren. Șoferul a reușt să se autoevacueze. Semiremorca a fost semnalizată corespunzător, fiind restricționate banda de urgență și prima bandă. Nu sunt valori de trafic ridicate, estimându-se reluarea normală a circulației în 60-90 de minute.  

Traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale pe:

  • autostrăzile A1 București-Pitești,
  • A2 București – Constanța,
  • DN 1 Ploiești-Brașov,
  • DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC – Centura Călimănești, km. 3+150 de metri. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare.

Pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, județul Alba, traficul se desfășoară alternativ, pe un fir. Sunt căderi de pietre de pe versant pe carosabil. Este restricționată banda de mers de lângă versant. Banda restricționată este semnalizată corespunzător.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto să:

  • ruleze cu prudenţă sporită,
  • să păstreze distanţa regulamentară între vehicule,
  • să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Citește și: (VIDEO) Balș: Autoturism distrus într-un incendiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS