14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncăierare între proxenetul și clientul unei prostituate

Încăierare între proxenetul și clientul unei prostituate

Încăierare între proxenetul și clientul unei prostituate din Pitești. Un bărbat, de 56 de ani, și un altul, de 22 de ani, au ajuns la spital după ce s-au bătut. Tânărul l-ar fi atacat cu un cuțit pe bărbatul care venise să întrețină relații sexuale cu o fată de 19 ani.

Totul ar fi început de la o ceartă a fetei cu bărbatul de 56 de ani. Clientul a început să ţipe, moment în care a apărut tânărul de 22 de ani, care, spun surse judiciare, ar fi proxenetul fetei. L-a atacat pe individ cu un cuţit, însă acesta a apucat să i-l smulgă din mână şi să se răzbune. Strigătele au fost auzite din stradă de un echipaj de poliţie. La numărul de urgenţă sunase şi tânărul de 22 de ani.

Ambii au fost transportaţi la spital, informează ȘtirileProTV.

Iniţial, bărbatul a refuzat ajutorul medical şi a vrut să plece din spital. În scurt timp, însă, s-a întors şi a acceptat să fie supus unui computer tomograf.

Fata a recunoscut în faţa autorităţilor ca bărbatul a găsit-o în urma anunţului pe care l-a publicat online. Ea susţine că n-a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale plătite.

Poliţiştii au deschis, deocamdată, un dosar penal pentru lovire şi alte violente. Ei continuă, însă, cercetările şi ar putea fi deschis şi un dosar pentru proxenetism.

Citeşte şi: Un infirmier olandez a recunoscut că a ucis bolnavi de Covid în stadiu terminal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS