27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat supărat că nu are aer condiţionat în tramvai a spart un geam

Un bărbat supărat că nu are aer condiţionat în tramvai a spart un geam

Un bărbat supărat că nu avea aer condiţionat a spart un geam al unui tramvai nou din Oradea. După ce vatmanul i-a spus că ventilația este pornită, pasagerul a spart geamul un ciocănel de siguranță, scrie Bihon.ro.

Paguba este estimată la aproximativ 3.000 de lei. Compania de transport locală a depus plângere penală la poliție şi a făcut publică înregistrearea camerelor de supraveghere. Aceasta cere ajutorul cetăţenilor pentr a-l identifica pe pasagerul violent.

Incidentul s-a petrecut marţi după-amiază în tramvaiul Imperio nr. 314, în zona străzilor Decebal intersecție cu Vladimirescu.

„Pasagerul i-a cerut vatmanului sa pornească aerul condiționat. Vatmanul i-a răspuns că este pornită ventilația, iar pasagerul i-a spus ceva de genul că își va face singur aer condiționat. A luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart geamul. A distrus un metru pătrat de sticlă. Paguba este estimată undeva la 3.000 de lei. Colegii mei sunt la poliție pentru a depune o reclamație. Mâine ducem înregistrarea și facem și o plângere penală, a declarat directorul tehnic al OTL, Marius Nicoruț.

Citeşte şi: Mexicanul care şi-a împuşcat vecinii în Texas, prins de poliţişti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS